perjantai 18. marraskuuta 2016

JOULU REKRY !

Moikka,

Aikaa on viime päivityksestä kulunut jos jonkin verran. Tässä on kerennyt sattua ja tapahtua kaikenlaista. Nyt joulun alla jokaisella myyjällä on työntäyteistä viikkoa ja sillonhan pitää takoa kun rauta on kuumaa.

Niin myös meillä puhelinmyyjillä riittää tehtävää ja kiirettä. Lehtiä lähtee ympäri suomea liikenteeseen päivässä useita, joten tarvitsemme lisää uusia motivoituneita myyjiä auttamaan joulukiireessä!


Nyt heti alkuun haluankin sanoa, että että TUROTIM kaipaa pikaisesti pieniä tonttuja muoreja sekä pukkeja avuksi vuoden kovimpaan myyntiin!Teitä kaivataan ympäri Suomea meidän jokaisessa toimistossa Helsigissä, Lahdessa, Tampereella, Hämeenlinnassa sekä Jyväskylässä.


Meillä on tarjota sinulle takuupalkka, sekä provisio. Mukavat työkaverit, erillaisia päivä, viikko ja kk kilpailuita joissa parhaimmat myyjät palkitaan tavara- tai matkapalkinnoilla. Meillä on käytössä jokaisessa toimistossa tietokonepohjainen soittojärjestelmä jonka ansioista soittaminen on helppoa ja nopeaa. Tuttu asiakaskunta ja Suomen tunnetuimmat lehdet. Kukapa ei olisi koskaan lukenut Me naisia tai Kodin kuvalehteä? 

Tule siis tahkoaman itsellesi joulurahaa ja saamaan itsellesi myynnin paras koulutus! Väliä ei siis ole oletko konkari vai aloittelija. Me koulutamme tehtävään ja saat tukenasi esimiehet joilla on monien vuosien kokemus tuloksellisesta myynnistä!

Otathan yhteyttä :

Helsinki
Hämeentie 10 A 3
Krista
Puh: 0445450686
helsinki@turotim.fi

Lahti
Mariankatu 8 A 5
Sanna
Puh: 0443337644
lahti@turotim.fi

Hämeenlinna
Louhimokatu 5 A
Arto
Puh: 0447696966
hameenlinna@turotim.fi

Tampere
Kehräsaari 4 B
Hanna
Puh: 0451113401
tampere@turotim.fi

Jyväskylä
Cygnaeuksenkatu 5 A 3
Sami
Puh: 0445711246
jyvaskyla@turotim.fi

Soita tai laita hakemus HETI tulemaan! 

Muuten nämä päivät lipuvat tässä eteenpäin ja pikkujoulukausi lähestyy. Tänään on perjantai ja viikonloppu edessä. Mitä sinä mahdat tehdä viikonloppuna?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti