torstai 29. syyskuuta 2016

Me Naiset

Turon Hakaniemen toimisto täyttyy ihmisistä. Niin naisista, kuin miehistä. Tänään päätin omistaa tämän postauksen ainoastaan meille naisille, jotka halusivat mukaan blogiin. Ja koska tänään on torstai, niin myös uusi Me Naiset ilmestyy silloin eli ehkä tässä on jotain yhtäläisyyksiä :)


Tässä olen minä ja rakas työkaverini Riitta. Riitta vastaa meidän yrityspuolen myynnistä ja on aika haka niissä hommissa. Vaikka me ollaan Riitan kanssa tavattu n. 1kk sitten, niin meistä on tullu tosi hyvät ystävät. Se on kummalista miten johonkin ihmiseen voi tutustua niin, että olisi jo tavatessaan tuntenut toisen koko elämänsä, mutta oikeasti ei ole koskaan ennen edes tunnettu. Jossain vaiheessa jos kaikki kristallipallon palaset asettuvat oikeille paikoilleen, niin saatan minäkin hypätä yrityspuolen kuviohin mukaan. Saa vähän lisähaastetta elämään, ettei se käy liian tylsäksi... Niinkuin se nyt olisi niin tylsää... Mutta se mikä meitä Riitan kanssa työn lisäksi yhdistää, on se että hän osaa kuunnella ja on helposti lähestyttävä. Sen takia hän ehkä onkin meidän parhaimpia yrityspuolen myyjiä :)


Kun tuntuu, että asiakkaat alkavat käydä raskaiksi TAI kauppa käy niin hyvin, että laput on täynnä ennen klo 12 voi meillä välillä ottaa rentoutumishetkiä, niinkuin Anu meillä tekee. Se kertoo jo korkeasta työmoraalista jos Porvoosta saakka käydään meillä töissä. Jos kauppa käy ja tilipussi kiittää, niin kävisin itsekin, vaikka honolulusta saakka :) Anu on ihanan iloinen persoona satoi tai paistoi, niin tällä naisella ei hymy hyydy koskaan. Ehkä se onkin hänen myyntivalttinsa ;)
Mutta toi hierontatuoli.... on jumalanlahja ihmisille. Aamulla, ennenkuin työt alkaa, niin puolentunninhieronta ja työpäivä voi alkaa :) Tartten tollasen kotiin!

Legendaarinen Pirkko jäi nyt tästä pois, mutta päätettiin että tehdään siitä naisesta ihan oma postauksen joten pysykää kuulolla! :)

Krista ja Tytöt kuittaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti