perjantai 16. syyskuuta 2016

Tervetuloa Lahteen!

Niin kuin aikaisemmin jo kirjottelinkin, että Turotim on levittäytynyt ympäri Suomen. Meitä löytyy Helsingin lisäksi Lahdesta, Tamepreelta, Hämeenlinnasta ja Jyväskylästä! Tänään lähdetään seikkailemaan Lahden toimistolle ja kurkataan mitä sinne kuuluu :)


Lahden toimistoon kerääntyy porukkaa pitkin päivää. Aamu alkaa klo 09 jolloin ensinmäiset ihmiset astuvat sisään. Kahvi tuoksuu ja radiosta kuuluu musiikki. Siinä vaihdetaan vähän kuulumisia toistemme kanssa. Haetaan tuoretta kahvia ja aloitellaan päivä uudella draivilla. Vaikka edellinen päivä olisi mennyt takapuoli edellä puuhun, niin tänään tullaan sieltä ihan jalat edellä alas. Jokainen päivä on erillainen. Välillä tulee onnistumisia ja epäonnistumisia. Tänään tunnelma lupaa, että tiedossa on hyvä päivä. On perjantai ja viikonloppu edessä!


Kaikesta hyväntuulisuudesta huolimatta huomaan, että tunnin päästä alkaa hiuksien harominen ja päittenpuristelu. "Selvä, kiitos palaan myöhemmin" ja "No toinenkerta, kiitos hei" Alkaa kuulumaan sieltä täältä. Tunnelma alkaa latistumaan ja jos kauppa ei käy niin se tarttuu. Tarvitaan siis apua ja onneksi se on lähellä, nimittäin meidän myyntijohtaja Petri on käymässä ja häneltä jos keneltä saa parhaimmat vinkit, siihen ettei epätoivo imaise mukanaan.

Toimisto kootaan aulaan ja Petri hyppää puikkoihin. Kuuntelen taustalla, kun Petri buustaa porukkaa uuteen uskoon. Silloin, kun hiillospalaa vielä nuotiossa silloin on toivoa, mutta jos se kerkeää sammumaan niin kaikki on menetetty. Nyt on siis kriittiset hetket lähellä.
Kun kauppa ei käy. Se lähtee kulovalkeanlailla leviämään pitkin toimistoa. Ja nyt on havaittavissa selkeästi, että hanskat on heitetty tiskiin ja kello on vasta 12 iltapäivällä.


Petri puhuu, siitä kuinka tärkeää on oma mieli ja miten se vaikuttaa ääneen, sekä siitä että miten tärkeää on myydä itsensä ensin asiakkaalle. Mietin nurkkapöydässä, että fiksuja sanoja. Kyllähän se asiakas tilaa lehden tunteiden pohjustamana, siitä minkälaisen ihmisen hän kohtaa puhelimessa. Äänensävy ja iloisuus vaikuttaa paljon asiaan.

Hyppään itsekin puikkoihin soittelemaan. Onhan meille juuri luvattu pullaa jos kauppa rupee käymään. Radiosta alkaa kuulumaan yhtä-äkkiä Katri Helenan kappale puhelinlangat laulaa ja taivaalta loistaa kuu.... Rupean nauramaan ääneen samalla, kun odotan että joku vastaisi puhelimen toisessa päässä. Nauru tarttuu koko toimistoon ja huomaan, että Petri on laittanut tarkoituksella kappaleen soimaan. "Toivokaa, ettei meidän tartte täällä koko yötä soitella kuun loistaessa". Ja naurua. Tunnelma on selkeesti keventynyt.

Hetken päästä sermin takaa kuuluu ääni "Kiitoksia tilauksesta ja mukavia lukuhetkiä lehden parissa sekä hyvää syksyä". Innostun toisen onnistumisesta, niin että rupean taputtamaan.
Kysyn, että "mitä meni Sanna?".
"No pitkä Me Naiset tietenkin!"
Tästä se siis lähtee! Sen jälkeen saan itsekin kauppaa ja joka puolelta alkaa tasasin väliajoin kuulumaan " Kiitoksia tilauksesta ja mukavaa sykysyä".



Kello lyö tasan 14.00 ja Petri tulee kolinalla sisään. Hän on käynyt hakemassa torilta kaikille tuoretta pullaa -sanojensa mittainen mies. Pulla kädessä, kahvikuppi huulilla ja 4 kauppaa takana. Tästä ei voi tulla kuin hyvä päivä! Vai mitä muut sanoo? "Kyllä, näillä eväillä on hyvä aloittaa viikonloppu! "
Otetaanko vielä uus kuva? Kysyy Sanna. Se iltapäivän kuva oli ehkä vähän epäonnistunut... otetaan sellanen, missä meillä on hyvä fiilis päällä ja ethän julkaise sitä edellistä kuvaa?"

(heheh... Enhän minä koskaan.... )


Jos olet vailla kivaa työpaikkaa jossa jokainen päivä on erillainen. Haluat joustavat työajat ja mahdollisuuden vaikuttaa palkkaan niin pistä hakemusta tulemaan turotim.fi tai soita Sannalle 044 3337644 suoraan. Lahti kaipaa nyt pikaisesti hyviä myyjiä... ehkäpä juuri sinua ;)

Kokoaikanen (mol)
Osa-aikanen (mol)

Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti