perjantai 2. syyskuuta 2016

Tervetuloa Turotimille Kallioon!

Moikka,

Tämä päivä alkoi ihanan leppoisasti. Yleensä töihin ajaessa odottaa edessä kauhea ruuhka, ihmiset jonottaa toista kymmentäminuuttia, että pääsisivät 2m eteenpäin. Toiset naputtaa rattia, toiset puhuu puhelimessa, toiset juo huoltoasemalla ostettua kahvia ja eräs lappaa aamupuuronsa kiireellä naamaan ja pyyhkii suun pielet paitansa helmaan.

Meillä jokaisella on omat aamu rutiinit. Ruuhkassa istuessa huomaa hyvin, miten ihmiset on kiireisiä, väsyneitä ja suorittajia. Lukeudun itsekin samaa kastiin aika ajoittan, mutta sitten on niitä ihmisiä ja niitä päiviä, jolloin aamu alkaa rauhallisena, hyvän tuulisena ja kiirettömänä. Ja tänään oli yksi sellaien päivä.


Työpaikalle, kun saavuin niin oli siellä rakas työkaverini Riitta keittänyt aamukahvit valmiiksi. Oli kuin valmiisen pöytään tullut. Ajattelin, että voiko tämä päivä paremmin enää alkaa? Omiin aamu rutiineihin kuulu kahvi ja rahka aamupalaksi ja vasta sitten, kun ollaan töihin päästy. Ei sitä kotona kerkeä ruveta syömään tai kahvia keittämään. Meillä nukutaan viimiseen minuuttin saakka jos se vaan on mahdollista :)

Tämä on meidän Helsinigin toimipistepiste. Jonne raahaudun joka päivä ma-pe tekemään tulosta. Meillä on useampia eri toimipisteitä Suomessa ja ollaan toimittu jo vuodesta -95 lähtien. Eli ei olla enää mitään eilisen teerenpoikia :) Meidän vahvuus on varmasti positiivisuus ja me tsempataan toinen toisiamme, vaikka välillä onkin päiviä jolloin tuntuu, että aurinko ei paista risukasaankaan, mutta kummasti ne säteet, sitten läpäisee päivänmittaan muurin ja lopulta häviää koko kasa. Onnistumisen tunne on se jonka siivet kantaa pitkälle ja sen takia tätä jaksaa tehdä.



Mitä me sitten teemme?

Me olemme rehellisesti sanottuna aikakausilehtien Puhelinmyyjiä isolla pee:llä. Tällä alalla on huono maine ja puhelinmyyjiä ei pidetä juuri missään arvossa, mutta muissa myynnillisissä tehtävissä olemme tosi arvostetussa asemassa. Tätä kautta pääsee seuraamaan meidän arkea täällä Helsingissä ja jossain vaiheessa myös muissa meidän toimistoissa. Tuotteisiimme kuuluu tunnettuja lehtiä kuten Sanoma Median lehdet, A-lehdet ja Otava.

Kuka minä sitten olen?
Toimin myntipäällikkönä tässä Helsingissä Kallion toimistossa. Mutta siitä sitten ensiviikolla lisää ;)

Tervetuloa joukkoon!

Terveisin:
Krista Hirvikoski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti